Ticari Vize İçin Gerekli Evraklar

  • Cezayir'e seyahatinizin dönüş tarihi itibariyle en az 6 ay geçerliliği ve kullanılabilir vize için boş sayfaları olan pasaport.Eğer var ise eski pasaportlarınız.(Pasaport hamilinin imzası bulunması ve pasaport'un yırtık ve yıpranmamış olmaması gerekmektedir.)
  • Eksiksiz ve okunaklı bir biçimde doldurulmuş ve müraacatçı tarafından bizzat imzalanmış 2 adet Cezayir vizesi başvuru formu
  • Cezayir Başkonsolosluğu'na hitaben şirket antetli kağıdına yazılacak olan garanti yazısı - İmza sirkülerinde imza yetkisi olan kişi tarafından imzalanması gereken başvuru dilekçesi. Bu dilekçede başvuru sahibinin tüm seyahat detayları masrafları şirket tarafından karşılanacağının yazılı olması gerekmektedir.
  • Cezayir'de ziyaret edilecek şirketin antetli kağıdına düzenlenmiş, başvuru sahibinin pasaport numarasının ve isminin yer aldığı davetiye.
  • Son 6 ay içerisinde çekilmiş 2 adet arka fonu beyaz fotoğraf.

*** Cezayir vizesi işlem süresi 2 iş günüdür. İstisnai durumlarda bu süre uzayabilir. 

*** Cezayir vizesi için, acentamız aracılığı ile vize alınabilir.

Cezayir Ticari Vize Dilekçe Örneği