Öğrenci Vizesi İçin Gerekli Evraklar

  • Cezayir'e seyahatinizin dönüş tarihi itibariyle en az 6 ay geçerliliği ve kullanılabilir vize için boş sayfaları olan pasaport.Eğer var ise eski pasaportlarınız.(Pasaport hamilinin imzası bulunması ve pasaport'un yırtık ve yıpranmamış olmaması gerekmektedir.)
  • Eksiksiz ve okunaklı bir biçimde doldurulmuş ve müraacatçı tarafından bizzat imzalanmış 2 adet Cezayir vizesi başvuru formu
  • Cezayir Başkonsolosluğu'na hitaben yazılacak olan vize talep dilekçesi
  • Okul Kaydı ve okul kimlik kartı

*** Cezayir vizesi işlem süresi 2 iş günüdür. İstisnai durumlarda bu süre uzayabilir.

*** Cezayir vizesi için, acentamız aracılığı ile vize alınabilir.